نایب رییس مجمع ملی تشکل‌های کشاورزی اعلام کرد: انبارهای کشور مملو از میوه است

 

نایب رییس مجمع ملی تشکل‌های کشاورزی اعلام کرد:

انبارهای کشور مملو از میوه است


نایب رییس مجمع ملی تشکل‌های کشاورزی گفت: انبارهای کشور مملو از میوه است و میوه‌های ذخیره شده نه تنها پاسخگوی نیاز ایام عید نوروز خواهد بود بلکه بیش از نیاز کشور است.

سجاد سنجابی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در چنین شرایطی واردات میوه به هیچ عنوان منطقی نیست و اگر این اقدام صورت گیرد فقط تولیدکنندگان آسیب می‌بینند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 90 درصد میوه مورد نیاز در داخل تولید می‌شود، گفت: سلامتی میوه‌هایی که به طور قاچاق وارد کشور می‌شوند به علت نداشتن نظارت قرنطینه‌ای مورد تایید نیست و از این نظر مصرف آنها توصیه نمی‌شود.

سنجابی از مسئولان خواستار شد به هر نحو ممکن از واردات میوه جلوگیری کنند تا تبعاتی تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان را تهدید نکند.

نایب رییس مجمع ملی تشکل‌های کشاورزی تاکید کرد: انبار های موجود در کشور پر از میوه هستند و به جرأت می‌توان گفت که 100درصد از واردات میوه بی‌نیاز هستیم.

وی اذعان کرد: بر اساس آزمایشات صورت گرفته میوه‌های تولیدی داخل که در انبارها ذخیره شده‌اند، هیچ‌گونه آلودگی نداشته و سلامت آنها کاملا تایید می‌شود.

منبع : ایسنا